click...click...click...

tekan je, senang cte...~

Sunday, February 20, 2011

org Astro kena maen...~


salam semua...

slps 1 bln 5 hari tidak menulis, aku tiba2 tergerak hati nk menulis hari ni.... aku terlalu sibuk dgn kerja yg bertimbun2, test yg menunggu bersusun2, langsung xda mase nk bg kasih syg pd blog yg ter-chenta ni,huhu...(padahal ber-fesbuk je keje...shh, jgn bitau org len, kita2 je taw... =P)


cukup la intro cinonet ni je, aku taw korang bkn nk bace pon...wat pnt je aku tulis,huhu... cmni..cte ni dah lme sbnr nyer, time cuti semester lepas...di sbb kan aku xda idea sgt skrg, jd aku bg cte ni dlu la ye...


cte ni sbnr nyer di ceritakan oleh ayah aku time kami lepak2 kat dpn tv kat rmh... die kate ptg tu die dpt satu call...kate nyer dr Astro...die promote kat ayah aku utk register channel Mustika, kate nyer ada promotion...perbualan mereka lebeh kurang cmni...


AstroMan: helo, ni encik Ali ke?
ayah: ye...knp ni?
AstroMan: sy ****** drpd Astro...sy nk beritahu encik yg kami ada buat promotion baru utk pakej Mustika...
ayah: xpe la encik, saya x berminat....
AstroMan: tp encik, kalo encik register skrg, encik akan dpt diskaun...
ayah: xpe la, nnt kalo saya berminat sy kol blk...
AstroMan: kalo encik register hari laen, encik x dpt diskaun mcm skrg...
Ayah: xpe la, ape sy kesah...sy org KAYA....~ (dgn nada sinis..)

ttuuuuuuttttt....~ talian terputus....


aku tergelak terguling2 ble dgr ayh aku ckp cmtu... x sangka org tua ni pandai perli org...hahaha...


p/s: kalo d layan kan sgt promoter ni, mmg x kan sudah... jd dgn menjadi bongkak, boleh mngelak dr mereka ni...nice idea, nnt aku nk praktik kan cara ni kat promoter laen.... =D

3 comments:

amie said...

hahaha..bole amik sikit ilmu abah kamu neh..slalu gak dapat call camni tapi dari ejen insurans dgn kat kredit

eDdY said...

LoL...(^^)

amer_hoosynie said...

amie: btol 2...dah org xnk, nk paksa2 plak...~

eddy:hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails