click...click...click...

tekan je, senang cte...~

Saturday, July 10, 2010

pabila wanita memegang stereng...~

salam semua...i'm back...selepas 1 bln 2 hari aku x menulis...bkn x mo tulis, aku terlupa aku ada blog,huhu...lgpn environment rmh sewa aku ni agak x seswai aku nk menulis blog coz btol2 ngadap ruang tamu,xda privacy...org lalu lalu lalang blakang aku, aku rasa x selesa...mula la nnt ada nk bc la, ape la...sbb 2 aku menulis pas suma org tdo or kuar....so sng sket aku nk kuarkan idea2 aku,huhu...

berbalik pd topik hari ni...ntah la,dah mmg dr dlu x ske ble tgk pompuan bwk kete...ntah ape2...ntah cmna la diorg bleh lepas ujian JPJ dlu...JPJ pon kdg2 bkn blh pakai sgt,tgk pompuan jer mulalah naek bulu...cis...~

tgk saje kat jln raya...kalo kete x pasang lampu mlm2, sape yg bwk??POMPUAN...kalo kete nk tukar lane or masok simpang x bg signal,sape yg bwk??POMPUAN...~ kalo kete kat dpn kite sekejap ke kiri,sekejap ke kanan,sape yg bwk??POMPUAN!!! kalo g parking kete,ada plak kete parking senget2,sape pnya kerja??POMPUAN!!! aku naek muak tgk mereka ni kalo dah bwk kete...mcm br sejam dpt kete...bkn nk kutuk ar, tp kenyataan...

br2 ni aku blk dr klas nk mkn tghari...lepak2 kat kdai kat pusat komersial...tetiba,eeeiittt,BOOM!! ada xcident kat sbrg jln...ada moto bergesel dgn kete...dr apa yg aku lihat, kete 2 nk masok parking, tp ada sebijik moto mmg laju dr blakang x sempat nk elak kete yg nk masok parking 2...pantas aku tgk signal kete 2...mmg x bg signal...mamat bwk moto 2 muka agak cuak,dada di turun naik...terkejut kot...sape x cuak kalo dah xcident kan?? tp yg plik nyer org dlm kete 2 x kuar2 jgk...diorg hanya berkomunikasi melalui tingkap...dlm hati aku ckp, Bodoh nyer driver,dah kete kena langgar,kuar la tgk kete cmna...die wat cmtu mcm die hebat sgt...pas hampir 20 mnt,br la die kuar...dan sprti aku dah agak, drivernyer POMPUAN!!! time 2 la die terhegeh2 bg signal kete die...menda dah jd,x guna la...pastu sorg2 member die kuar dr kete...suma pompuan...x cukup dgn 2,dtg lg member die ntah dr mane...pompuan jgk...ramai gak ar...mamat bwk moto 2 sorg2 jer...muka abis cuak....sian gak aku tgk die...tp salah die jgk,sape suruh bwk laju kat kwsn sempit 2....mungkin die x expect ada org BODOH cmtu BARANGKALI...~

pas menonton 'drama' free yg x tahu ape kesudahan nyer 2,aku n member aku pon blk...dlm hati aku tetap mngatakan pompuan kalo dah pegang stereng x ingat pape...haisshhh~

p/s: kpd pompuan yg bc entry ni, jgn mara ha...aku tulis ape yg aku pk...sori kalo korg terasa...~



tgk gmbr di ats...sgt bodoh kan??hmm~



3 comments:

aren said...

biasalah tu..org pompuan.. apsal sengal sgt pompuan tuh g dok dlm kete lama2.cuak lah tu.hahaha

Umie Nadhirah said...

Seb baik Umie x bawak kete lagi..
Klo tak free je Umie trasa baca en3 ni =.="
HAHA..

amer_hoosynie said...

aren: cuak satu...sengal satu,huhu...

Umie Nadhirah: jgn trasa...pendapat je ni...amik pngajaran...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails