click...click...click...

tekan je, senang cte...~

Friday, October 29, 2010

bakal engineer...~


salam semua...

skrg ni musim final exm... kebanyakan ipta pon sama... tp mmg habit aku ni, ada 'sedikit' perasaan malas yg sgt ssh nk d bendung...

kalo aku dah x suka sama 1 sbjek tu, mmg susah aku nk bkk buku start study... dats y la dr zaman diploma sampai le ke degree ni, asik dok me-repeat jer,huhu... repeat tu dah jd sebahagian hidup aku...

kdg2 plik gak aku tgk member2 aku yg len, ble ada sbjk fail, die pnya frust mcm nk bunuh diri... dasar bdk pandai... ssh nk trima hakikat ble gagal...

aku bdk mls rilek je...~

kdg2 aku terpikir gak, jd pemalas ni, ape la nasib nnt... tp ble bkk FB td, aku ternmpk satu artikel yg best... bangga aku jd 'bakal engineer' yg pemalas ni,hak3~

mari kte tgk artikel tersebut:


artikel 1st...

artikel 2...

p/s: ble aku bc menda ni, aku rasa spt menda tu terjadi kat aku... =D

*sumber dr fesbuk member kpd member aku



1 comment:

anah nik mahmood said...

hahaha lawak di malam hari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails