click...click...click...

tekan je, senang cte...~

Friday, December 31, 2010

GEMPAR : Parking kereta utk ahli freemason…~


Salam semua…

Baru2 ni aku ada kuar dgn adik aku bli brg… kebetulan parking sume full, terpaksa la aku dok dlm kete sementara adik aku bli brg die…tgh bosan2 gila babi tu, aku pon usha la awek yg lalu lalang dpn aku…mana taw ada plak yg sangkut plak kan,huhu….

Tetiba aku tersedar sebelah tmpt aku parking tu ada parking reserve…bese ar, tokey kedai mesti nk parking depan kdai die…dah jd lumrah manusia, PEMALAS belaka…mana blh parking jauh2, nnt hilang lemak2 kat perot tu…nnt x nmpk la perot boroi, baru nmpk mcm tokei kdai,huhu…

TAPI….yg aku konfius lg heran sesangat ni dgn die punya ‘sign’….plik bebenor…btol2 buat aku terpikir sampai hari ni, adakah beliau seorang yg berniat jahat??

Mesti korang nk sangat tgk kan ape kebenda ‘sign’ aku nmpk tu kan?? Jgn riso, aku ada klik..klik aku pnya camera enset aku yg x seberapa canggih ni…2MP je…jom layan…ZASSS…~





tgk ni...haa...~

ni gmbr lebeh dekat kalo korang rabun sgt...


Haa….amacam??takot x??kat ctu ada bentuk segitiga….ada plak mata kat atas die…huhhh, btol2 buat aku takot taw…~

p/s: aku suspek tuan kedai ni adalah AJK Kebersihan utk ahli Freemason kat daerah ni… =D

3 comments:

zaira said...

saje nak provok la tu. freemason tak dedahkan identiti dorang

AkuMuzikFilem said...

Salam perkenalan. Haha mana ni? Temerloh ke? nampak dala gambar tulis jalan sudirman 3,tul?

amer_hoosynie said...

zaira: wah, mcm berpengalaman jer??huhu...
AkuMuzikFilem: yup...org T'loh gak ker?? =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails