click...click...click...

tekan je, senang cte...~

Thursday, November 11, 2010

perihal KENTUT....~




salam semua...

ada apa dgn KENTUT?? busuk?? pernah bau kentut wangi?? jd kentut busuk itu perkara biasa... yg membezakan level BAU die saje... kalo mkn plik2, maka kentut pon bau la plik2...~

aku?? aku suka kentut2 ni... tnya la dak2 rmh aku... mesti diorg mengiyakan saja... rilek la, kentut menda yg sihat kot... x kan nk simpan angin dlm bdn, nnt saket br taw... even aku ske kentut, aku x semestinya aku men kentut merata2...

kentut ada adap... kalo tempat public korang kentut, korang mmg nk kena penyepak... nk2 lg naek KTM yg bersesak2 mase ujung mggu... kompem next station korang kena tendang kuar dr tren...

ada org segan nk kentut... kentut pon malu2... even kat rmh sendiri... takot org dgr... chaitt!!! hipokrit!!! kalo dlu ramai dak2 rmh aku ske perli2 aku kentut, skrg mereka sudah berani melawan kekuatan kentut mereka dgn aku!!! mereka sudah berubah, anda bila lg??

tp suma ini x cukup melawan Raja Kentut kat rmh aku... die seorg LEGEND... bayang kan... time mkn kentut, minom pon kentut... time TIDO pon blh kentut... time mandi dlm bilik air org len dok menyanyi, die dok kentut2...haha... aku mmg tabik kpd beliau...!!!

aku ada satu theory... kpd korang yg ske tahan2 kentut ni, tinggalkan la perangai cmtu.... bayangkan gas yg tgh berusaha nk kuar tu, korang gi tarik balik masuk dlm.... perghh... silap ari bulan gas tersebut blh masuk blk dlm perut then kuar ikot mulot....

bau mulot + bau kentut = bau LONGKANG!!!

haaa... takot?? itu cma theory aku la,haha... jgn dok percaya plak... tp x mustahil blh berlaku kan?? hahaha...

jom kta usha gmbr2 lawak yg sempat aku google td, hehe....

pernah ke ada papan tanda cmni??


aku dpt bayangkan pasaraya ni akan roboh jap lg...


siap ada buat baju lg... nice..~


dlm air pon blh kentut??


ini paling terbaek!!! gas kau mmg merbahaya!!


okay... skrg mari kita uji tahap kentut korang.... aku harap pasni, korang suma berubah...

soalan:
anda org yg bagaimana??
1. X jujur - org yg kentut tp salahkan org laen...
2. Bengong - org yg tahan kentut berjam2...
3. Yakin diri - org yg kentut dgn LANTANG!!!
4. Sadis - org yg kentut dlm selimut lalu dikibaskan baunya...
5. Strategik - org yg sembunyikan bunyi kentot dgn ketawa kuat2...
6. Misterius - org yg kentut tp x dpt dikesan...
7. Gugup - tiba2 kentut apabila disergah!!!
8. Periang - org yg kentut pastu senyum sorang2...

haa... senyum sorang2 ke?? kentut ehhh?? =D




p/s: aku org yg jenis nombor 3.... hehe..~



10 comments:

Amirez said...

alamak..kentut dengan lantang??! pitching ok tak? hehe.

bab2 kentut ni kadang2 boleh merapatkan hubungan. tapi kadang2 jadi gaduh pun ada haha

amer_hoosynie said...

merdu kot,haha...

BeaN MorENo said...

fakta pasal kentut - lagi kecil badan lagi busuk kentutnya

amer_hoosynie said...

fakta menarik ni... =D

akubiomed said...

Kentut yang tidak mengeluar sound effect paling bahaya kerana gas sungguh beracun. Gas kentut adalah gas mentana boleh menyebabkan kebakaran. Boleh cari kat youtube beberapa eksperimen dibuat memang boleh terbakar

saYuri said...

ahaha..amer..agk2 yuri neh num 6 kot..eceyy...ahahaha

amer_hoosynie said...

aku biomed: yeke?? pasni x yah cr lighter nk isap rokok,haha...

sayuri: wow, anda sungguh misterius... =D

armouris said...

lagi info tentang kentut di SIHAT SELALU - Soal Jawab Tentang Kentut

nub said...

hahah.
tebaekk ahhh!

.hazirah. said...

ahahah! terbaik lah :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails