click...click...click...

tekan je, senang cte...~

Saturday, November 27, 2010

Pembongkaran : hakikat lelaki bujang…~

gmbr hiasan semata2...

Salam semua…

Kalau korang tgk dak2 laki ni time g klas, time kuar dating or time lepak2 kedai mamak… ape korang nmpk?? Hensem kan?? Rambut berbagai style, baju smart & suar jeans lusuh… mmg membuat ramai dara terpikat… meleleh air liur… ok2, sblm tu sapu dulu air liur tu… bc sampai abis dulu…

Tahukah korang (pompuan2 d luar sana), hakikat sbnr mereka ini?? Sebelum mereka kluar dr rumah sewa diorg???

Ckp pasal rambut… ada yg mmg jenis rambut sng nk urus… setting 2minit dah siap… tp yg jenis rambut serabai & x blh nk d bendung, mmg berjam2 kat dpn cermin… Wax yg baru bli 2 3 ari lepas dah tggl separuh… org len blh pkai sebln, die pkai smggu je… setting plak x nk kalah… mesti nk nmpk ala2 style jepun… kalo muka kiut xpe gak, kulit dah la gelap, dah rupa mamat Jawa pon ada… ada hati nk nmpk mcm Japanese boy…

Baju plak… kalo jenis yg badan sedap, mmg pkai baju yg fit dgn badan… nk tunjuk ketul2 kat badan katenyer… padahal baju tu la dok lenjan hari2 kat rumah buat singlet… bau hamis kalah kambing… myk wangi jgn ckp la… mandi…~ itu blm cite roll-on & deodorant spray… habis suma nk sembur… nk tutup bau hamis la katekan…

Ckp pasal suar plak… pergghh!!! Jeans lusuh limited edition… cr la kat mana2 kdai, x jmpa bro!!! mana x nyer, mmg sengaja x basuh suar sampai 2 bln… nk nmpk lusuh natural la katekan… kalo cmpk suar diorg ni dlm kolam ikan, timbul suma ikan… kalo cmpk dlm kolam renang, mau kuning satu kolam… tu diaa… penangan jeans lusuh limited edition…

Itu baru cte org nyer, blm masok cte pasal kat rmh… kalo ckp bab sampah jgn cte la… kalo tuan rmh x dtg wat spot check, dlm sebln je rmh sewa ni dah layak panggil pusat pelupusan sampah… jiran2 x yah susah2 dah nk buang sampah depan rumah diorg… x yah riso dah lori sampah x kutip sampah lambat…. Cmpk kan je dlm rumah sewa dak2 laki ni… same je…

Dak2 laki ni ada tabiat yg paling bagus… “barang aku barang kau, barang kau barang aku..” itulah motto yg d pegang oleh bujang2 ni… kalo kat blk air tu, barang feveret utk d kendurikan ubat gigi & sabun cuci… kalo rokok boleh bli 2 hari sekali… ubat gigi & sabun yg ntah bpe hengget tu ssh btol nk bli… padahal bli sekali blh pkai sebln… yg sengsara tuan punya la… menda2 remeh cmtu nk kena bli slalu… nk mrh, kang terasa… jd biarkan je la… seb bek berus gigi x kongsi, kalo x kasi berus mangkuk jamban, pastu simpan lek lok kat tmpt berus gigi… baru die taw gosok gigi perisa jamban!!!

Byk lg nk cte, tp cukup la sekadar ini saje… kang cte byk2, nmpk sgt nk menjatuhkan kaum sendiri… kpd pompuan2 d luar sana, kalo kuar dating tu, tgk laki kau dr ats sampai bwh… adakah beliau mempunyai ciri2 d ats??

p/s: ssh btol dpt jmpa laki yg btol2 bagus dr segi pengurusan diri…huh!!~

3 comments:

Black Swinger Ichigo said...

btol3...whai makhluk tuhan paling seksi, eh silap, whai kaum perempuan, kalo nk berlakikan @ berkapel ngn lelaki tu, bek pegi check umah sewa dorg dlu (umah family xleh, sbb mak dye yg kemas umah)..bru ler taw cmne mereka sebnar nye..sebnar nye, pompuan pon same cam coreatn ko ni mer, lbey kurang jer..luar bukan men lg, dlm bilik hancusss T^T

virulent lolita tan benihime said...

EUWWW..i've been into one of my frens house..mmmg cm sarang tikus..sume bersepah..omg..jauh beza dgn umah ladies

amer_hoosynie said...

virulent: eleh, pompuan pon same kan?? huhu...

ichigo: name pon bujang, idop mesti nk bersepah je...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails