click...click...click...

tekan je, senang cte...~

Monday, August 8, 2011

BlogWalking~ [santai]


salam semua...


selepas terjaga dr mimpi indah atau dgn kate laen nyer aku dah mula menulis blog kembali, aku mula refresh step2 yg perlu d lakukan utk menjadi blogger yg berjaya!!! (chewah~haha)... mcm biasa la, mula2 kena la buat entry, then publish....jgn lupa utk promote kat FB atau pon GengBlogger (now dah xleh bkk, sedey giler~)....


DAN!!! x lupa juga utk singgah2 blog org len utk menambah rakan2 & followers~ d sbb kan BlogWalking ini lah aku terjumpa satu entry dr blog Zeeck yg menyatakan hasrat beliau utk menghabiskan hari2 nya ber-BlogWalking d blog2 yg menyertai segment yg beliau buat tersebut~


caranya mudah saja, dgn hanya 3 langkah:
1) follow blog beliau
2)buatkan satu entry utk segmen ini (mcm aku buat ni)
3)siap segala, g la kat blog beliau utk tggl kan komen ~

mudah kan??? jom join!!!! tambahkan rakan2~

seeyaa!!!! =D



16 comments:

zeeck said...

mekasih join!! XD terbaek intro..hehhee

ILA HonEyBuNNy said...

blogwalking di sini..ehhehe

Nur Saina (AntooUngu) said...

join n dah follow awk dari segmen yg same ^^

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

iMBobo said...

hi! singgah sini dari Segmen Nak Kumpul Link :)

noraizuraMasoud said...

hai..zu here..dr segmen yg sme..folo u..=)

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Yanaa said...

hai dear..yanaa datng dr segmen yg sama..:D

ninie_azriena said...

ninie datang menerjah dari segmen z..
jom ikut ninie menerjah blog kawan-kawan yang lain..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-zeeck-nak-kumpul-link.html

"Aku"....Nurul Azren said...

woot.. woot...
cik reen datang melawat belog kamu dari segmen yang sama... sudi melawat n follow cik reen juga.. salam kenal dan salam ramadhan.
Love yaaa...

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

singgah sini dari segmen zeck kumpul link.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

zeeck said...

list besar sudah keluar..ayoh!! XD

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html

POP said...

Singgah sini dari segmen zeckze dan follow :)jom dtg blog Cik POP :) kalo sudi , follow skali :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

aten qylah said...

aten singgah sini dr segmen yg sma.aten follow sini sekalikk.89.selamat berpuasa :)

Jemput singgah sini

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! Iqa dtg terjah cnie dari segmen yg sama^^
salam kenal taw :)
Jemput singgah blog Iqa yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

cik najihah said...

singgah dari segmen z :)

hira said...

singgah dari segmen z. hehe :D

kalau rajin, join la segmen ni~
http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-pengalaman-beraya-di-kampung.html

Nienyz Ayub said...

hye , singgah sambil follow kamu . maaf Nienyz lewat singgah blog kamu :)

jgn lupa singgah blog Nienyz jugax tau .
Salaam Ramadhan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails