click...click...click...

tekan je, senang cte...~

Wednesday, August 4, 2010

aku nk buat deal dgn blogger2 suma...amacam,ada bran???...~


salam...hye korg suma...lme x menulis...bz dow semenjak dua menjak ni....(bz dgn tdo kot,haha...)lg pon aku mcm xda mood sgt nk menulis,ada menda len yg aku kena wat....dah le ptg smlm kena 5 das sengat dgn penyengat...kuang asam boi tol...bdn ni dah berbintat2 dah ni,huhu...

xpe2...biarkan je la dgn bdn aku ni...aku ada menda penting lg nk ckp ni...(bunyi mcm serius sgt je mamat sorg ni...)mcm ni....aku dah buat blog ni ada la nk dkt 3 bln....selain jd tmpt utk membebel,aku wat blog ni sbb member aku ada bitau yg wat blog ni blh wat duet...(mata tetiba kuar simbol duet,keceng2...haha...)katenyer dr pengiklanan....so aku wat la blog ni...korg mesti tau Nuffnang kan??kalo x taw bek korg tutup akaun blog je la,hahahaha...(just kidding...)

member aku ada cte,member die ada wat blog x sampai smggu,duet poket dah nk dkt rm50 dah...aku ni yg dah dok mencarut2 kat cni nk dkt 3 bln,baru rm2.25(aku br tgk td...)sedey dow,huhu...mesti korg pon ada masalah cmni jgk kan??

jadi....abg2,kakak2,makcik2,pakcik2...saya bkn nk jual obat,tp nk deal dgn korg suma...hehe...pe kate kite wat perjanjian,tiap kali korg melawat blog aku, klik kat iklan aku....kalo on9 tiap ari,wat la ari2...then,dgn automatik nyer,aku akan dtg ke blog korg utk klik iklan korg jgk...adil kan??kalo korg nk taw,aku ni sdh semestinyer on9 tiap2 ari...alang2 men fesbuk,bkk je la blog kan...?

pas korg dah klik iklan aku,sila tgglkan mesej kat shoutmix aku...nnt ble aku bkk blog,aku akan terjah blog korg plak....amacam??menarikkan??senang kan??ape lg,mari la kite same2 tolong sesame kite.....untung2,blh pulang modal utk byr bil broadband & kuar tgk wayang smggu skali okay la....(kepala dah mula byg movie terbaru mggu ni...~)

akhir kate,sesape yg berminat nk deal dgn aku,sila tggl kan komen anda di bwh entry ini...

p/s: aku kaye...korg kaye...kite KAYA!!! =D




2 comments:

Dark Half said...

umo blog ko lebih krg blog aku gak. aku selalu gak baca tip2 dr blogger otai. dorg yg msuk byk $$ sbb rajin letak backlink, blogwalking sehari beratus-ratus blog (newbie) dan entry tiap2 hari mau ada...x heran la sebulan dorg leh dpt ratus2.

aku mmg tiap2 hari msuk blog kau sbb blog kau tersenarai dlm senarai wawwi bw widget aku. tp kl gengblogger, ko x ckp pun, dorg akan klik nuffnang ko. sbb cam dah understood

aren said...

betol cakap dark half tu..ko kena rajin blogwalking n tinggalkan link. kalau kau biar camtu je cmne nk dpt ramai visitors n klik iklan kau..
aku dah klik nuff ko..heeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails